HYRJELAJME“Deputetja më e bukur në Ballkan”, gazeta gjermane vlerëson shqiptaren

“Deputetja më e bukur në Ballkan”, gazeta gjermane vlerëson shqiptaren

Duda Balje është ndër politikanet më të komentuara në Kosovë. Ajo është gjithnjë në qendër të vëmendjes për pamjen e saj dhe stilin e veçantë.

Së fundmi për bukurinë e saj kanë shkruar edhe mediat gjermane. Kështu, ‘Kosmo’, gazetë gjeramne e ka cilësuar Duden ndër politikanet më të bukura në Ballkan, ndërsa i ka kushtuar asaj një artikull.

“Ish-deputetja e parlamentit të Kosovë, Duda Balje (42), shkaktoi “tërmet” për shkak të pasurisë së saj të madhe. Ajo përmendet edhe si politikania më e bukur në Ballkan”.

“Balje është një politikane kosovare me origjinë boshnjake. Ajo ka qenë kryetare e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione. Ajo ka një diplomë master në administrimin e biznesit dhe doktoraturë në menaxhimin e burimeve njerëzore, është e martuar dhe ka tre fëmijë, përfundon artikulli.

TE TJERA

spot_img