Breshëri të shtënash në urgjencë, disa të plagosur…

294

Një ngjarje e rëndë është shënuar mbrëmjen e se shtunes në Fier.

Një person i arm atosur ka hyrë në Urgjencës e Spitalit duke lëshuar një bres hëri plum bash dhe duke lënë 5 persona të pla gosur rëndë

Shkak për ngjarjen e rëndë dyshohet një sherr mes palëve, ngjarje e ndodhur në fshatin Levan.

Në spital kanë shkuar të pla gosur dy shtetas me ar më zja rri e dy me sende të forta, ndërsa i pesti u pla gos gjatë sul mit në ambjentet e spitalit.

Agre sori, emri i të cilit nuk bëhet ende i ditur, i ka ndjekur deri në spitalin e qytetit të lëndu arit, ku edhe ka lëshuar bresh ërinë e plum bave.

Policia ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes së rëndë.