U shokua kur pa qenin që po tërhiqte vajzën zvarrë, kur zbuloi arsyen ngeli në vend

421

Familja Sviliçiç nga Australia vendosi të adoptojë një kafshë nga një strehë e kafshëve Australiane. Pasi shohin disa qen, ata vendosën një “Doberman” me emrin Khan. E vogla e familjes, Charlotte, 17 muaj mezi priste një pjestar të familjes dhe kishte një mik të ri. Vajza dhe qeni menjëherë formuan një çift të aventurave, më saktë miqësi të pandashme.

4 ditë pasi Khan kishte ardhur në familje, Charlotte dhe qeni ishin duke luajtur në oborrin e shtëpisë në qytetin e Atherton, në verilindje të Australisë.Papritmas, Khan filloi të sillet disi agre siv. Ai e shtyu vajzën, e mori dhe po e tërhiqte nga kopshti.

Ai donte ta largonte nga një gjarpër i rrezikshëm.Catalina, mamaja e Charlotte-s thotë:Në qoftë se unë nuk do kisha parë atë me sytë e mi, kurrë nuk do ta besoja. Khan ishte i përqendruar me të vërtetë, duke u përpjekur për të nxituar, e kishte kapur vajzën nga pëlhura, e kishte ngritur një metër dhe vraponte.

”Në përpjekjen e tij për të shpëtuar të voglën, Khan ka marrë një pickim nga gjarpri në këmbë.Nuk munda ta besoj, u pikëllova shumë. Ai po mbronte vogëlushen time… Pasi u kafshua, Khan vrapoi në shtëpi dhe u shemb. Menjëherë e dërguam atë në një veteriner për të marrë një inje ksion të anti-helm serum.

Khan ka kaluar një natë me shumë dhi mbje, por arriti të mbijetojë dhe të nesërmen, tashmë duke ngrënë mëngjes si zakonisht”, ka thënë Catalina.