Gjithmonë ka hyrë nga radha e grave ky njeri

205

Nga Ylli Manjani

Gjithmonë ka hyrë nga radha e grave ky njeri.

Që në vitin 1999, kur zëvendësoi forcërisht Arta Daden në Ministrinë e Kulturës e deri më sot aty rri, te radha e grave.

Te radha e burrave nuk kishte asnjë shanc, në të vërtetë.

Hyri nga gratë dhe i zuri edhe burrat gafil.

Kjo spjegon edhe nevojën për të ndenjur me të fortë. Ata e trimërojnë…

Ndërkohë gratë thjesht i përdor për të justifikuar paburrnirat që ju bën shokëve politikë…

Dhe si grua e keqe, merr nëpër gojë gjithë dynjanë nëpër media e rrjete sociale.

Ky/kjo Kryeministër qeveris sot!