Ja kush është ish polici Santiago Malko, i vetëlarguar nga policia me bashkëshorte police

Personi që shihni në foton më poshtë është 26 vjeçari Santiago Malko, i riu që u ekz ekutua me bre shëri kalla shnikovi mbrëmjen e të martës në zonën e Xhamllikut në Tiranë.

 

Malko, rezulton i përfshirë në një ngjarje të rëndë kri minale, që mund të kishte përfunduar edhe me vra sje, por u parandalua nga shërbimet e Komisariatit Nr. 3 në Tiranë.

 

Malko kishte përfunduar kursin për Patrullë të Përgjithshme dhe ka qenë pjesë e kësaj strukture në Policinë e Tiranës vetëm për 3 muaj, më pas është tërhequr vetë nga Policia.

 

Ndërsa bashkëshortja e tij vazhdonte të ishte pjesë e Policisë së Tiranës, në njësinë “Shqiponja”.

TE TJERA

spot_img