VIDEO/ Pamjet po bëjnë xhiron e botës, Donald Trump dhe Angela Merkel puthen në publik

230

Së fundmi është mbajtur dita e dytë e mbledhjes në Samitin e G7 në Francë dhe të pranishëm kanë qenë liderët më të fuqishëm në të gjithë botën.

 

Gjate mbledhjes u morën disa vendimi dhe më i rëndësishmi ishte ai që lidhej me zjarret në Amazonë. Liderët botërorë vendosën që të akordojnë 17.9 milion euro për të luftuar zjarret në pyjet e Amazonës.

 

Megjithatë përveç vendimeve një moment tjetër po bën xhiron e internetit.

 

Është pikërisht momenti kur presidenti Donald Trump dhe Angela Merkel shkëmbejnë puthje në publik.