Dëshmia e 7-vjeçarit çoi në burg të përjetshëm nënën e tij! E pabesueshme arsyeja…

945

Momenti trond itës kur një djalë shtatë vjeçar ka dhënë dëshminë se si ai e kishte parë nënën e tij duke e mby tur motrën e tij, e cila e çoi atë në burg të përjetshëm, ka lënë shikuesit në lot. Rasti i Amanda Lewis, 35 vjeç, u shfaq në një program televiziv.

 

Edhe pse shikuesit kishin mbetur të ndarë mbi deklaratat e nënës, gjegjësisht fajësisë ose pafajësisë së saj, ata ishin të bashkuar rreth asaj se rrëfimi i AJ ishte tronditës.

 

Djali ishte dëshmitari i vetëm për kr imin dhe në gjykatë prokurori i kërkoi atij që të shpjegonte përmes një vizatimi ato që ai kishte parë.

 

“Kjo është nëna ime”, ka sqaruar ai. “Duke vr arë motrën time”. E kur prokurori e pyeti se si e kishte mby tur ai tha: “Duke ia vendosur dorën në fytyrën e saj”.

Lexo edhe:   Në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare