BIE PEMA NË SHKODËR, DËMTOHET FURGONI DHE SHPËTOJNË KALIMTARËT

288

Një furgon është dëmtuar në Shkodër nga rënia e një peme. Nga informacionet paraprake, ngjarja ka ndodhur në lagjen ‘’Rus’’.

Rënia e papritur e pemës ka rrezikuar dhe jetën e kalimtarëve të rastit. Nuk raportohet të ketë të plagosur.

Nuk dihet se cili ka qenë shkaku i rënies së pemës.