3 shenjat e horoskopit që u pëlqen liria dhe nuk janë të prera për martesë

209

1.Binjakët: Tanimë e dini që Binjakët janë një nga shenjat më të pavendosura të zodiakut, një karakteristikë e cila prek në mënyrë të drejtpërdrejtë edhe jetën e tyre dashurore.

Kjo është edhe arsyeja kryesore përse ata u shmangen marrëdhënieve të përgjegjshme siç është martesa. Ata kanë shumë frikë se mos ndjenjat që kanë për partnerin mund t’iu ndryshojnë pas martese prandaj duhan t’i qëndrojnë larg asaj. Nga ana tjetër ata janë gjithmonë në ndryshim e sipër, janë persona te vështirë dhe janë të bindur se një martesë është e destinuar të shkojë në divorc.

2.Shigjetari: Shigjetari është shenja e dytë e horoskopit që nuk i pëlqen ta shohë vetën në pozicionin e të martuarit, martuarës pasi sipas tij kjo gjë nënkupton humbje të lirisë dhe vetvetes. Shigjetarët janë në përgjithësi të pavarur, kjo është edhe arsyeja kryesore pse zgjedhin të mos përfshihen në marrëdhënie serioze, por në lidhje të shkurtëra.

3.Ujori: Sigurisht që në klasifikimin e sotëm nuk mund mund të mungonte Ujori, shenja më e pavarur dhe e lirë e horoskopit. Duke qenë se e ka të pamundur t’i hapet plotësisht dikujt, e ka të vështirë të ndërtojë një lidhje serioze që mund të kurorëzohet në martesë. Ndonjëherë edhe mërziten pse nuk gjejnë dike në nivelin e tyre, por nga ana tjetër pas çdo lidhjeje që mund të krijojnë mendojnë si të shpëtojnë njëherë e mirë./Burimi ‘’Your tango”