SHKODER, GJENDET NJE PERSON I PLAGOSUR NE BUSHAT

314

Një person është plagosur me armë zjarri në Bushat të Shkodrës.

Personi në fjalë është gjetur nga kalimtarë të rastit anash një rruge, ndërsa është marrë dhe është transportuar në spitalin e Shkodrës.