Ja si do të transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka në Zogaj

321

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebbok, foto nga projekti i liqenit të Shkodrës, ku ka nisur edhe faza e parë e punimeve.

- PUBLICITET -

Sipas shefit të qeverisë, faza e dytë hynë në kantier pranverën e ardhshme. “SE SHPEJTI… Ja se si do të transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka, ku ka nisur faza e parë e këtij projekti, e deri në Zogaj.

Pēr fazën e dytë dhe më të kushtueshmen e projektit, Qeveria Shqiptare ka siguruar një financim të Bankës Europiane për Rindërtim e Zhvillim dhe Komisionit Europian – kjo fazë hyn në kantier pranverën e ardhshme.
#ShkodraqëDuam☀ #ShqipëriaqëDuam🇦🇱”, shkruan Rama.

- PUBLICITET -