HYRJELAJMEAKTUALITETSkandali/ Sali Berisha shpall të vdekur një të ri në Velipojë duke...

Skandali/ Sali Berisha shpall të vdekur një të ri në Velipojë duke akuzuar se nuk vajti ambulanca por familjarët e nxjerrin blof: Plak matuf, djali është jashtë rrezikut për jetën

Para një ore ish kryeministri Sali Berisha ka shpallur të vdekur një të ri në Velipojë duke akuzuar ekipin mjeksor se nuk ka dhënë ndihmën e parë. Si në çdo rast tjetër edhe në këtë rast Sali Berisha ka gënjyer hapur, një gënjeshtër e rëndë kjo duke shpallur kështu një shqiptar të vdekur por e vërteta është komplet ndryshe.

E vërteta është se i riu për të cilin Sali Berisha pretendon se ka vdekur dhe nuk ka marrë ndihmën e parë në fakt ka marrë ndihmën e parë dhe është jashtë rrezikut për jetën. Këtë e konfirmojnë familjarët e të riut të cilë shkruajnë në Facebook-un e Berishës që është një plak matuf dhe që i riu është jashtë rrezikut për jetën

Pas komenteve të familjarëve Sali Berisha e ka fshirë postimin

TE TJERA

spot_img