Plaku Sali “fillon punë” si falsifikator: Nxori “procesverbalin” e mbledhjes në Shkodër… tërësisht i sajuar!

318

Partia Socialiste ka reaguar në lidhje me procesverbalin e publikuar nga ish-kryeministri Sali Berisha për mbledhjen e dy ditëve më parë në Shkodër nuk është i vërtetë.

- PUBLICITET -

 

Në një reagim për mediat, PS-ja thekson se këto dokumentet nuk janë të vërteta. Më tej theksohet se publikimi i këtyre dokumenteve është bërë qëllimisht për të përbaltur socialistët.

 

Reagimi i Partisë Socialiste

Duke marrë shkas nga një publikim i një dokumenti të aluduar si procesverbal i dalë nga mbledhja e dy ditëve më parë në degën e Partisë Socialiste Shkodër, duam të sqarojmë opinionin publik që ky dokument i publikuar në rrjetet sociale është jo i vërtetë dhe tërësisht i sajuar.

 

Partia Socialiste Shkodër distancohet nga të tilla veprime të cilat kanë si qëllim përbaltjen e kësaj force politike.

 

Disa orë më parë, Berisha publikoi disa dokumente ku sipas ish-kryeministrit ishte biseda e zhvilluar në mbledhjen e socialistëve të dy ditëve më parë. /Sot News//

- PUBLICITET -