Nëse një grua bën një nga këto gjëra, asnjë burrë nuk do të mund t’i rezistojë asaj

258

1- Lëreni veten të dallohen të brendshmet, burrat kanë tendencë të jenë vizuale dhe tërhiqen nga sensualiteti i një drejtuesi.

 

2- Luaj me pamje delikate jashtë konteksteve të zakonshme, bëj që ata të kuptojnë qëllimet e tua me sytë e tu … argëtohu duke luajtur karakterin tënd.

 

3- Përdorni shpresën me mençuri, shumë disponibilitet pa shijen e pushtimit nuk është i dëshirueshëm sepse merret si i mirëqenë. Një pamje tërheqëse mund të sjellë herë pas here një dëshirë të fortë.

 

4- Rrëfeni fantazitë tuaja erotike pa thënë gjithçka, duke krijuar një miksim mes syrit dhe turpit. Ato nuk kanë pse të jenë fantazi që ju dëshironi t’i zbatoni me forcë, ato mund të jenë ëndrra ose fantazi që kanë jetuar edhe gjatë masturbimit ose gjatë bërjes së dashurisë.

 

5- Kujdesuni për lëkurën tuaj, një lëkurë e butë dhe aromatik ushqen dëshirën. Unë rekomandoj CupCake: gjalpë Shea, vaj argani, gjalpë arrë kokosi dhe parfum, këto janë përbërësit që e bëjnë lëkurën tuaj të pa-rezistueshme.

 

6- Bëhuni “vajzë e keqe”

Nuk ka të bëjë me ndryshimin rrënjësor ose debatimin me të por të mos jeni gjithmonë në dispozicion ose të mos thoni po për gjithçka që ai dëshiron të bëjë. Sipas studimeve të fundit, burrat ndjejnë një tërheqje të veçantë për vajzat e këqija … gruaja që nuk ju duhet, por vendos të qëndroni me të është pafundësisht më tërheqëse sesa një grua që ju nevojitet në mënyrë të dëshpëruar.

 

7- Ndaloni së jetuari brenda telefonit tuaj dhe jetoni momentin

Facebook, Instagram dhe Snapchat mund të presin, kushtojini vëmendje partnerit tuaj kur jeni me të, guxoni të provoni gjëra të reja, të jetoni momentin. Jo të gjithë duhet ta dinë se çfarë jeni duke bërë kështu që mos postoni çdo moment të jetës suaj me të në mediat sociale…

 

8- Surprizojeni atë në dush

Këtu nuk duam të japim detaje … dushi është vetëm një shembull. Jini krijues në intimitet, eksploroni, mos kini turp të kërkoni gjëra të reja. Pyeteni për atë që ai pëlqen ose dëshiron të provojë dhe mësoni për fantazitë e tij. Do e bëni atë të çmendur dhe ai do të mendojë për ju gjatë gjithë kohës.