Drini Zeqo rrëfen historinë e dashurisë: Le të provojmë më të mirën

218

Moderatori, Drini Zeqo prej kohësh është pyetur për jetën e tij personale, ku përfshihen dhe historitë e dashurisë, por ka preferuar të mbetet i rezervuar. Me një postim në rrjete sociale, kuptuam se Drini qenka në një histori dashurie.

 

“Nuk jam i sigurtë nëse jemi takuar në momentin e duhur, por fakti që jemi të dy bashkë, le të provojmë më të mirën tonë,”- shkruan Drini Zeqo në rrjete sociale.

Me sa duket moderatori simpatike e paska gjetur vajzën e ëndrrave, dhe po përpiqet të mbajë lidhjen e dashurisë.