Narko Valdrini jashtë bashkisë, banorët e Shkodrës shpërndajnë pankarta në qytet… (video)

437

Shkodranët kanë nisur reagimin e tyre kundër Kryetarit të ri të Bashkisë Shkodër, ndaj te cilit PD e aku zon prej disa javësh si të ndaluar për tra fikim të lëndëve nar kotike dhe të dë buar nga Italia.

 

Pjetri pak ditë më pare ka postuar edhe dokumente zyrtare që e lirojnë nga cdo ak uzë, por PD ka vijuar ak uzat duke deklaruar se disponon dosjen e plotë të Valdrin Pjetrit në Itali.

 

Kjo formë reagimi e shkodranëve nuk ishte parë më parë në Shkodër por tregon se tashme beteja për të mos lëshuar Shkodrën nuk do të jete e lehtë.

Këto pankarta janë vendosur pranë makinave të parkuara në rrugët kryesore të qytetit duke i ofruar këtë pamje në këtë mëngjes Shkodrës, ku në fletushkat e printuara është momenti i votimit të Valdrin Pjetrit në 30 Qershor, logo e PS me simbolin e kan abisit dhe kangjellat e burgut mbi të cilat tashmë vijojnë akuzat e Partisë Demokratike ndaj Valdrin Pjetrit.

Lexo edhe:   Dyshon se i ngacmon vajzën, merr peng 18-vjeçarin