Aksident ne Kryebushat, makina perplas motorcikleten

350

Nje aksi dent sapo ka ndodhur ne krybushat. Nja automjet i cili ka qene ne levizje eshte perplasur me nje motorciklete.

Nga sa raportohet drejtuesi i motorcikletes ka pesuar demtime te lehta dhe eshte jasht rrezikut per jeten. Nderkohe te dy mjetet kane pesuar dem time te medha dhe nuk dihet akoma se cili prej tyre ka qene edhe shkaktari i aksi dentit.

Policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes nga ku edhe po mundohet njekohesisht te koordinoje rendesen e trafikut qe eshte bere per shkak te perplasjes.

Aksi dentet gjate stines se veres duket sikur pesojne nje rritje te numrit te tyre duke marre parasyshe qe edhe numri i automjeteve qe vijne ne vendin tone eshte i madh per shkak te rikthimit te shume emigranteve ne vendlindje per pushime