SI DUKET VELIPOJA NGA ZYRA KRYEMINISTRIT DHE SI ESHTE NE REALITET?

402

6 dite me pare Policia e Shtetit vijoj operacionin “plazhi i lire” per gjate gjithe bregdetit.

Per zbatimin e detyrave të përcaktuara në planin e posaçëm të masave për parandalimin, evidentimin dhe ndëshkimin e informalitetit, evazionit fiskal në turizëm, ndërtim, hidrokarbure, mallra të akcizës dhe krimeve të tjera mjedisore.

Duke proceduar penalisht 12 pronarë subjektesh, 9 në Velipojëdhe 3 në Pogradec, nga të cilët 11 për “Fshehja e të ardhurave” dhe 1 për “Zënia e hapësirave publike”.

Edhe pse shume vone sot ky operacion vazhdon dhe ne nje vezhgim ne internet apo ne profilin e kryeministrit

Edi Rama te krijohet pershtypje sikur plazhet jane liruar por ne fakt JO!