“Jepet me qera”, Partia Demokratike, njoftim për zyrën

189

Në një kohë kur në PD ka pllakosur kriza, pas marrjes së vendimit për djegien e mandatave, në rrjet kanë filluar që të tallem me Lulzim Bashën.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një foto në të cilin shihet logoja e Partisë Demokratike dhe një njoftim që ky ambjent jepet me qera.

Kaq ka mjaftuar që rrjeti të shfrenojë fantazinë, duke ironizuar: “PD jepet me qera”.