“Cfare po me ndodh keshtu?”, gruaja tme rrohet pasi lan flokët me “Pantene”(Foto)

290

Është e çuditshme sesi në ditët e sotme, sa më shuëm zhivllohet teknologjia aq më shuëm sëmundje po shtohen në trupin e njeriut.

Prestigjiozja “Mirror” shkruan se një 44-vjeçare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Taffy Jo Timm ka përjetuar ngjarjen më të tm.errshme.

Teksa është larë dhe ka dal ënga dishi, 44-vjeçarja ka menduar se dikush mund t’i ketë shtuar ndonjë solucion tjetër në paketimin e shampos së flokëve, pasi ajo po shkikonte se koka e saj nuk kishte më flokë.

Pas kësaj, ajo është deturuar ta rruajë kokën sepse flokët nisën ti binin sapo u la.

Vazja kishte blerë një shampo ‘’Pantene Pro-V’’, në marketin më të afërt që kishet pranë shtëpisë, por përfundoi keq me rezultatin e padëshiruar nga shapmoja.

Amerikanja ka shkuar edhe në spital, pasi lëkura nisi t’i irritohej dhe t’i digjte, por mjekët kanë deklaruar se nuk kanë pasur asnjë mundësi për ta ndihmuar në gjendjen që kishte kaluar ajo