Mamaja e aktorit Paul Walker tregon fjalët e fundit që i tha i biri para ak sidentit të fri kshëm

202

Në vitin 2013 aktori Paul Walker ndërroi jetë një aks ident të fr ikshëm. Makina e tij u bë co pa.

Ndërsa së fundmi nëna e tij ka treguar se kur e pa djalin e saj për herë të fundit.

Në një intervistë për revistën ‘’People Magazine’’, ajo ka treguar se çfarë i ka thënë i biri, në bisedën e fundit që kanë bërë.

Ajo ka treguar se teksa ishte duke biseduar me të, atij i kishte ardhur një mesazh.

Paul Walker i kishte thënë nënës së tij:

Oh zot i madh, duhet të isha diku tjetër.”
Nëna e aktorit Cheryl ka treguar se ai nuk kishte vetëm një aktor i mirë, por edhe se ishte një njeri i mrekullueshëm.

Kujtojmë këtu se makina ku ndodhej aktori u p ërplas me një pemë dhe sh përtheu.

Ai mori dj egie të mëdha, aq sa ishte e pamundur ta identifikonin.