“Zoti gjyqtar jeni çmendur apo çfarë?!”… Braçe hedh akuza të rënda për gjyqtarin që zhbllokoi produktet ushqimore të skaduara

315

Nga Erjon Braçe

ZOTI GJYKATES,
A I HA TI KETO FILETO PULE?

ZOTI PERMBARUES,
I HA TI KETO FRUTA DETI?

PO FEMIJEVE TUAJ,
A UA JEPNI PER TI NGRENE?

NESE JO,

PSE DUHET TI HANE FEMIJET E NJEREZVE TE ZAKONSHEM TE KETIJ VENDI?

Ne date 25 korrik,

AKU VLORE, ka bllokuar ne Sarande ne dyqanin e punishten e mishit te shtetasit Arben Haki Mehmeti keto produkte:

1. Fileto pule 1560 kg me date skadance 27. 03. 2019;

2. Mix fruta deti 640 kg me date skadence 20. 10. 2018;

3. Fileto pangasio 1120 kg me date skadence 10. 11. 2018;

4. Pite elviart 1500 cope me date skadence 8. 03. 2019;

5. Patate brasili 100 kg me date skandence 30. 09. 2015;

6. Fileto pule 564 kg me date skadence 2. 01. 2019;

7. Fileto pule Pechugan 720 kg me date skadence 18. 11. 2018;

8. Kofshe derri Seara 540 kg ma date skadence 20. 07. 2019;

9. Shpatull deri 100 kg e paambalazhuar e pa etiketuar, dhjam deri po ashtu 500 kg etj etj gati 7 tone produkte te tilla!

AKU KA BLLOKUAR TE GJITHA KETO PRODUKTE, DYQANIN DHE PUNISHTEN E SALLAMIT!

Me date 31 korrik, gjykatesi Elidon Papazisi ka hequr masen e bllokimit dhe permbaruesi Asaf Troka, pa njoftuar zyrtarisht AKU-ne ka qene ne punishte dhe ka hequr te gjitha vulat e bllokimit!

A KENI TURP GJYKATES E PERMBARUES BASHKE?! Thoni ne vendim duke e justifikuar ate se po mbroni interesin publik;

JENI CMENDUR APO CFARE?

Cili eshte interesi publik, te hash pula te skaduara?

Apo te hash sallam prej tyre?

AKU DJE KA RIINSPEKTUAR DHE KA BLLOKUAR SERISH CDO GJE!

Lexo edhe:   Ndodh edhe kështu, shoferët gjejnë foshnjën duke u zvarritur në mes të autostradës

Nderkohe i kam kerkuar AKU te njoftoje cdo institucion qe merret me veprimtarine e gjykatesve, perfshire KLGj e ONM.

Po ashtu i kam kerkuar AKU te vleresoje procedurat e ndjekura nga permbaruesi e nese sheh veper penale ta kallezoje.

Boll me!