AMULI: REZISTENCË, S’DO LEJOJMË VALDRIN PJETRIN TË SHKOJË NË ZYRË

345

Partia Demokratike e Shkodrës është e vendosur për të bërë rezistencë dhe për të mos lejuar hyrjen e kryetarit të ardhshëm Valdrin Pjetri në zyrën ku sot ndodhet ende Voltana Ademi. Kreu i PD Shkodër Xhevdet Amuli shprehet se demokratët shkodran do bëjnë rezistencë përmes mjeteve demokratike

Shkodranët dhe shqiptaret vetëm po emigrojnë shprehet kreu i PD Shkodër Amuli dhe sipas tij kjo vjen vetëm nga keqeverisja e Edi Ramës

Edhe muaji gusht për PD-në do jetë një muaj proteste dhe demokratët duhet të qëndrojnë në gatishmëri sepse për ta s’ka pushime duke përjashtuar fundjavat.

Kryetari i ri i bashkisë Shkodër Valdrin Pjetri u konfirmuar edhe në gjykatën e shkallës së parë në Shkodër dhe brenda datës 20 gusht pritet të nisë punën duke zëvendësuar Voltana Ademin, kryebashkiaken në detyrë por ndryshe nga disa bashki të tjera në Shkodër PD do ta presë kryebashkiakun e ri me protesta.