Femija 2 vjec gëlltit monedhën, ja cfare me të

250

Një fëmije 2-vjeçar në Gjilan i është shpëtuar jeta, pasi kishte gëlltitur monedha të metalit.

Pak pas mesnate familja e kishte dërguar fëmijën e tyre tek doktori pasi kishte gëlltitur një monedhë 20 lekë të Shqipërisë. Monedha ka përfunduar në ezofag dhe ia ka vështirësuar frymëmarrjen 2-vjeçarit.

Mjeku Besnik Elezi nga Gjilani ka njoftuar për këtë ndërhyrje të tij tek fëmija, madje edhe ka shpërndarë fotografi, ku edhe shihet monedha në vlerë të 20 lekëve.