Nusreti i famshëm shërbim personal Viola Spiros, pushimet luksoze të moderatores

226

Viola Spiro është duke shijuar pushimet e saj pranë detit. Nuk kanë munguar fotot e njëpasnjëshme që ajo poston në Instagram për të treguar se po kalon shumë bukur këtë verë.

 

Ajo ka ngrënë edhe darkë shumë të shijshme, të gatuar nga kuzhinieri i famshëm Nusreti. Madje ky i fundit ka shkruar pranë tavolinës së moderatores, duke i shërbyer dhe gatuar njëkohësisht asaj.

 

Por Spiro ka tentuar të hedhë edhe ajo kripën, në mënyrën e famshme, siç e bën vetë kuzhinieri. “E përkëdhelur” nga gjithë kjo situatë Spiro shfaqet e lumtur.