HYRJELAJMEMë thuaj si e mban dhe e përdor telefonin, të të tregoj...

Më thuaj si e mban dhe e përdor telefonin, të të tregoj më shumë për tipin tuaj

Në ditët e sotme thuajse të gjithë, pjesën më të madhe të ditës e kalojnë me celularë në dorë. Mënyra sesi e mbani dhe e përdorni telefonin, ndoshta nuk e besoni, por do të thotë shumë për personalitetin tuaj. Lexoni më poshtë dhe shikoni kujt i përshtateni.

 

Ju e mbani atë duke përdorur një dorë

Ju jeni një person jashtëzakonisht i sigurt. Jeni ai që është gati t’i rrezikoni të gjitha, por me mençuri. Kjo ju ndihmon të arrini rezultatet e dëshiruara. Megjithatë, ju jeni krejt e kundërta në çështjet e marrëdhënieve. Ju preferoni të keni kohë të mjaftueshme për të kuptuar nëse keni nevojë për këtë person në jetën tuaj apo jo (para se të merrni vendime për fillimin e një marrëdhënieje). Për shkak të kësaj, njerëzit mund të të shohin si një person i izoluar dhe i rezervuar.

 

Ju përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin e madh të dorës tjetër për të punuar me ekranin

Kjo mënyrë e të mbajturit telefonin tregon mençurinë tuaj. Ju jeni intuitiv, i mençur, i arsyeshëm dhe i kujdesshëm. Ju numëroni veprimet tuaja disa hapa përpara përpara se të bëni të parin. Ju tentoni të arsyetoni me gjithçka që ndodh në jetën tuaj, gjë që e bën shumë të vështirë të mashtroheni. Megjithatë, vështirë se mund të quhesh i mençur në çështjet e dashurisë. Ju jeni person i cili merr vendime të shpejta dhe të pahijshme që ndonjëherë mund të dëmtojnë marrëdhëniet në të cilat jeni. Për më tepër, bëheni jashtëzakonisht gjykues kur bëhet fjalë për dashurinë.

 

Ju përdorni të dyja duart për mbajtjen dhe përdorimin e telefonit

Përdorimi i të dy duarve për mbajtjen e telefonit tregon dashurinë tuaj për shpejtësi. Ju jeni të shpejtë, efikas dhe të gatshëm për të marrë vendime menjëherë. Mund të përshtateni lehtësisht në mjedisin që ndryshon me shpejtësi dhe të veproni në mënyrë efektive në kushte të reja. Kur vjen puna tek dashuria, efikasiteti juaj nuk funksionon aq mirë. Në fakt është e kundërta, ajo zhduket. Shpesh nuk arrin të afrohesh me një person që të pëlqen për shkak të këmbënguljes, gjë që mund të trembë partnerin tuaj të mundshëm.

 

Përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin tregues të dorës tjetër për të punuar me ekranin

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon është mbi kreativitetin. Ju keni me bollëk, ide të mrekullueshme që përpiqeni t’i zbatoni në jetë. Dëshironi të jeni të vetmuar për të marrë të gjitha mendimet tuaja së bashku dhe për të krijuar një tjetër kryevepër që do të magjepsë botën. Qoftë ky një projekt i ri, një pikturë apo një libër, veprat e tua zakonisht kanë sukses të madh. Në marrëdhëniet romantike, krijimi juaj kthehet në ndrojtje, e cila shpesh ju pengon të krijoni lidhje të reja. Sidoqoftë, pasi dikush t’ju njohë më mirë, ata patjetër do të mbeten të habitur me personalitetin tuaj.

TE TJERA

spot_img