Më se ksi se kurrë më parë, gazetarja e njohur shqiptare zhv ishet dhe ekspozon linjat e saj perfekte nga bregdeti (Foto)

253

Vilma Mashën jemi mësuar ta shohim të rezervuar gjithmonë me veshjet e saj. Ndryshe nga gazetaret e tjera ajo nuk i ekspozon më shumë se duhet format e saj.

 

Këtë herë Vilma është shfaqur ndryshe. E ndodhur me pushime në bregdetin e Spanjës, gazetarja ka postuar disa foto me bikini dhe tregon format e saj perfekte.

 

E ulur në rërë dhe me sytë nga qielli, Vilma ka marrë vëmendjen e të gjithëve edhe jashtë ekranit.