Ky lloj mund t’ju bëjë të pasur, shikoni mirë 5 euroshet

252

Koleksionistët e parave kanë dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata që përdorin monedhën euro. Ata bëjnë me dije se në treg ndodhte një lloj kartmonedhe e veçantë, me vlerë të larta, e cila është në prerje 5 euroshe. Kartëmonedha të tilla gjenden më rrallë dhe vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

 

Nëse keni fat dhe posedoni një kartmonedhë të tillë, mund të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë. Sidomos një seri e rrallë e kartëmonedhave mund të sjellë një shumë të konsiderueshme parash për pronarët e tyre. Gjithçka që duhet të bëni, është të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto.

 

Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha. Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).