Ndahet pa pritur nga jeta në moshën 46 vjeçare aktori i njohur…

1946

Aktori kanadez Gabe Khouth, i njohur për performancen e tij në “Once Upon a Time”, u nda nga jeta në moshën 46-vjeçare për shkak të një ataku kardiak.

Gabe Khouth nisi karrierën e tij në vitin 1989 me serialet “21 Jump Street” dhe “MacGyve”.

Në fund të viteve ’90 ai u luajti rolin e një breshkë ninxha duke portretizuar Leonardon në serialin “Ninja Turtles: The Next Mutation”.

Roli i tij më i njohur është ai i Sneezy në serialin fantazi të ABC-së, “Once Upon a Time”.