FOTO TË TMERRSHME/ Berisha: Gjendja e ujit në…

206

Ish kryeministri Sali Berisha ka postuar në Facebook-un e tij pamje të cilat tregojnë që cilësia e ujit në Fier jo vetëm që le për të dëshiruar, por është vrasëse për shëndetin e njeriut.

“Gjendja e ujit në Fier kriminale. Shikoni fotot dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital”, shkruan Berisha në denoncimin e tij.