Si ti sherojm venat e zgjeruara me domate jeshile

643

Lexo dhe shperndaje !

Domatet jeshile jan nje ilaq shume i mire dhe i thjeshte qe mund ta praktikojm ne kushte shtepie qe te bejm sherimin dhe per te luftuar kunder venave te zgjeruara.

 

Krejt qka duhet te beni eshte vetem te merrni dhe ti lani domatet e gjelberta pastaj ti preni ato ne feta ne forme rrethi. Pasi ti keni prer domatet ateher ne nyjet dhe vende te tjera me vena te zgjeruara ne rrjetin kapilar vendosni fetat e domateve te gjalberta dhenese eshte e nevojshme mund ti fiksoni me nje fashe.

 

Mbasi ti keni vendos mbani domatet ne keto vende derisa ju te ndjeni nje ndjesi shpimi gjilperash ne lekure. Nese ju nuk mund qe ti duroni shume gjate ateher hiqeni domatet sa me shpejt qe ju te ndjeni nje ndjesi djekese dhe lani vendet me vena meuje te ftohte.

 

Rezultati do te jet i dukshem shume shpejt ne qoftese kjo procedur shkon mire. Kjo metod duhet te perseritet 5 her ne dite vazdhmisht.

 

Pas 2 javesh venat ne nyjet e zgjeruara do te fillojn te zbehen nga zbatimi i ketyre procedurave te perditeshme dhe do te vreni se enjtjet. rrjeti kapilar. dhimbjet dhe nyjet ne venat e juaja do te zhduken perfundimisht. Pasi ta keni lexur shperndaje tek te tjeret sepse ndoshta dikuj i nevojitet!