Boshatisja e Teatrit Kombëtar, aktori shqiptar qan përpara godinës

211

Prej muajsh çështja e Teatrit Kombëtar dhe prishjes së tij ka qenë në vëmendje të mediave dhe është diskutuar shumë për shkak se shumë personalitet të ndryshëm dhe aktorë të njohur kanë dal kundër.

 

Ditën e djeshme, ka nisur dhe boshatisja e Teatrit dhe janë nxjerr jashtë të gjitha sendet. Përpara tij janë mbledhur një numër i madh njerëzish dhe aktorët të cilët janë munduar të ndërpresin boshatisjen e tij dhe kanë bërë thirrje kundër prishjes së Teatrit.

 

Në një video të siguruar nga ‘Politiko.al’, aktori i njohur Neritan Liçaj i cili është një ndër kritikët më në zë kundër projektit të shembjes së Teatrit Kombëtar ka shpërthyer në të qara ndërkohë që shihte Teatrin të rrethohej nga forcat e p.o.li.c.is.ë.