Çifti befasohet në ditën e dasmës nga personi që mori zemrën e djalit të tyre

245

Një çift mori një nga dhuratat më të mira në ditën e tyre të dasmës – mundësinë për të dëgjuar zemrën e djalit të tyre të vdekur duke rrahur edhe një herë.

 

Çifti nga Teksasi, u shokua kur njeriu që mori zemrën e dhuruar nga djali i tyre u shfaq në mes të ceremonisë me një stetoskop.

 

Çifti ishte në gjendje të dëgjonte zemrën e djalit të tyre duke rrahur për herë të parë pas disa vitesh.

 

Monica dhe Dean humbën djalin e tyre Colton, në vitin 2012. Pasi ai vdiq papritur, ata vendosën t’i dhuronin organet e tij. Zemra e tij iu dha Travis Stufflebean, i cili kishte lindur me një zemër të sëmurë.

 

Tashmë zemra e Colton është duke rrahur në gjoksin e Stufflebean.

 

Colton ishte 11 vjeç kur vdiq papritmas.