Çfarë është më mirë se një shpirt binjak?

197

Të gjesh flirtin (zjarrin) tënd binjak– njeriun që do ta çojë marrëdhënien tuaj në një nivel që s’e keni përjetuar kurrë më parë dhe do ta keni përgjithmonë.

 

Ky flirti binjak është praktikisht “gjysma tjetër e shpirtit tuaj”. Është ai njeri që do t’ju bëjë të ndiheni të përmbushur, pasi ata janë pasqyra juaj. Sa e bukur duket, aq edhe sfiduese është në të vërtetë.

 

Flirti juaj binjak është me siguri shpirti binjak, por një shpirt binjak nuk është gjithnjë i tillë.

Si ta kuptojmë që e kemi gjetur?!

~ Ndjeni një tërheqje magjike mes jush.

~Keni një ndjesi të çuditshme familjariteti dhe ndiheni të sigurtë në praninë e tij.

~Edhe pse s’jeni takuar më parë, ndiheni sikur njiheni prej vitesh.

~Pasqyroni frikërat dhe pasiguritë e njëri tjetrit.

~Lidhja fizike që ndani është e paparë dhe mund të merreni vesh vetëm duke dërguar energji.

~Nxirni më të mirën e personit tjetër, por e sfidoni gjithashtu!

Po kur keni gjetur shpirtin binjak?

~Do të ndjeni se çdo gjë po shkon në vendin e vet

~Gjysma tjetër do t’ju ndihmojë të qartësoni problemet

~Do ta keni më të thjeshtë të afroheni me njerëzit

~Do t’ju hapen horizonte të reja

~Edhe njerëzit rreth jush do të gjejnë dashurinë!