Shqiptarët i shpëtojnë jetën turistit britanik tek Syri i Kaltër, bashkëshortja: Kurrë nuk do ju harrojmë

Dy turistë të huaj janë përfshirë në një incident ditën e djeshme teksa kanë qenë duke vizituar Syrin e Kaltër. Mark Howarth, njëri prej turistëve u pickua nga një grerëz dhe pësoi një reaksion anafilaktik. Mësohet se menjëherë i kanë ardhur në ndihmë stafi i Syrit të Kaltër si dhe stafi i agjensisë turistike me të cilën udhëtonin.

 

Bashkëshortja e Howarth ka shprehur falenderime te përzemërta për njërzit të cilët ndihmuan për të shpëtuar jetën e burrit të saj. Do të doja të informoja të gjithë ata u përfshinë, tani është i sigurt dhe nuk mund të falenderojmë kurrë për kujdesin dhe mëshirën tuaj se çfarë komuniteti dhe qyteti të mrekullueshëm që keni, kurrë nuk do të harrojmë dhe shpresojmë që së shpejti t’a vizitojmë përsëri, shprehet Kathleen Howarth.

Reagimi i plotë:

Ne jemi dy vizitorë nga Uellsi që vizitojnë qytetin tuaj të bukur.
Pas një incidenti dje në Syrin e Kaltër gjatë një turneu Jeep Safari ne do të ishim mirënjohës nëse ju mund të publikoni një falënderim të përzemërt për të gjithë ata njerëz që ndihmuan për të shpëtuar jetën e burrit tim kur ai pësoi një reaksion anafilaktik nga një pickim i një grenze në vendin e ngjarjes.

Na ndihmuan menjëherë stafi i Syrit të Kaltër që u përgjigj menjëherë me antihistaminë, por sidomos stafi nga agjensia turistike Andi i cili na nxitoi me nxitim drejt spitalit për të takuar ambulancën, Mary dhe Alber për përgjigjen e tyre të menjëhershme dhe kujdesin e vazhdueshëm për burrin tim dhe mua gjatë dhe pas këtij incident afër tragjik dhe stafi i spitalit që e trajtoi atë.

Do të doja të informoja të gjithë ata u përfshinë, tani është i sigurt dhe nuk mund të falenderojmë kurrë për kujdesin dhe mëshirën tuaj se çfarë komuniteti dhe qyteti të mrekullueshëm që keni, kurrë nuk do të harrojmë dhe shpresojmë që së shpejti t’a vizitojmë përsëri.

TE TJERA