Shkoder, masat e policise per sezonin e veres

Fillimi i gushtit ka shtuar lëvizjet e automjeteve në qytetin e Shkodrës. Pikat kryesore ku trafiku është rënduar janë dalja e qytetit, si dhe ardhja e automjeteve nga pikat kufitare të Hanit të Hotit dhe Muriqanit.

Shefi I qarkullimit rrugor në Shkodër, Valmir Nikolli, shprehet se këto janë pikat kryesore të përqëndrimit të numrit më të madh të automjeteve. Policia rrugore tashmë është në terren për të normalizuar situatën.

Nikolli thekson se numri i aksidenteve ka rënë ndjeshëm krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë

Ndërkohë shefi I qarkullimit Valmir Nikolli ka edhe një apel për të gjithë pushuesit që I drejtohen pikës turistike të Velipojës që të bëjnë kujdes pasi rruga është në rikonstruksion e sipër

Pjesa më e madhe e automjeteve vijnë nga pikat kufitare, për t’u drejtuar në vazhdim në zonat bregdetare.

TE TJERA

spot_img