Gazetarja bën për një lek deputeten analfabete (Ja kush është ajo)

320

Një shkrim skandaloz i publikuar në rrjetet sociale nga ana e një deputeteje, plotë me gafa dhe gabime drejtshkrimore, është denoncuar publikisht nga gazetarja e politikës, Esiona Konomi.

Në shkrimin e deputetes vihen re probleme të theksuara me gramatikën, ku mungojnë shenja pikësimi por edhe gërma në fund të fjalëve.

është pikërisht deputetja Aurora Mara ajo që ka bërë një status në rrjetet sociale ku shkruan mbi mbylljen e sesionit parlamentar.

Ajo që bie në sy është mënyra se si Mara i ka shkruar shumicën e fjalëve, pa –ë, në fund.

Në një status në profilin e saj në Facebook, Konomi shkruan se deputetja ka nevojë për ndihmë, duke ripostuar kështu statusin e deputetes Mara dhe duke i rrethuar fjalët që ka shkruar gabim.