37-vjeçari nga Durrësi para se të mby tej kishte shkruar një letër ku tregonte pse i mori jetën gruas

354

Në makinën e 37-vjeçari, Ardian Kuka që i mori jetën gruas së tij ditën e djeshme është gjetur një letër.

- PUBLICITET -

Kujtojmë këtu se 37-vjeçari u gjet i mb, ytur në plazhin e Sektorit ‘Rinia’ në Durrës.

Mësohet se në këtë letër ai ka shkruar motivin se përse i ka marrë jetën gruas së tij.

Ai shkuan se e ka bërë sepse ajo kishte filluar të vishej bukur dhe kjo gjë e kishte bërë atë të dyshonte se kishte ndonjë lidhje jashtëmartesore.

Letra në fjalë është gjetur në sedijen e makinës së autorit.

E gjithë ngjarja, ku 37-vjeçari i ka marrë jetën gruas ka ndodhur në praninë e djalit të tyre të mitur, i cili tani i ka humbur të dy prindërit e tij.

- PUBLICITET -