Sa i saktë është parashikimi i plakjes tuaj me Faceapp?

234
Arnold Schwarzenegger

Faceapp mund ta keni parë gjithandej këto ditët e fundit, dhe një nga arsyet që u përhap aq shumë ishte se plakja që i bën inteligjenca artificiale fytyrës së personave ishte mjaft, bindëse, kur e shikoje.

 

Aplikacioni u bë aq i përhapur sa përveç medieve më të rëndësishme, u përmend nga politikanë të ndryshëm, të cilët e quajtën një mënyrë ruse për të vjedhur të dhënat private të perëndimorëve, e madje u kërkua që të nisë një hetim nga FBI.

 

Por pyetja që mundon këdo është se sa i saktë mund të jetë parashikimi? Për të vërtetuar këtë duhen testuar foto të vjetra e të shihet se si kanë ndryshuar. Më poshtë janë disa raste të tilla.

 

Në foton e parë është aktori anglez, Sir Ian McKellen, në rini. Në foton e dytë është vjetrimi nga Faceapp. Në foton e tretë është si është plakur vërtet.

 

Aktori anglez, Sir Ian McKellen, në rini. Në foton e dytë është vjetrimi nga Faceapp. Në foton e tretë është si është plakur vërtet.

 

Morgan Freeman

 

Lionel Richie

 

 

Arnold Schwarzenegger

 

Elton John