HYRJELAJMEAKTUALITETProjektligji për duhanin, Ruçi: Denonco rastet, nise që nga unë

Projektligji për duhanin, Ruçi: Denonco rastet, nise që nga unë

Ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja ka kërkuar nga kolegët deputetë që sot të mos miratohet projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.9636, datë 6.11.2006, “Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit”.

 

“Do kërkoja që ky ligj të mos votohet sot, për zbatimet që ne i bëjmë këtij ligji. Nuk është e drejtë të rëndojmë me këtë projektligj shkelës”, tha Beqja.

 

Ruçi tha se ky arsyetim nuk është i mjaftueshëm duke iu drejtuar Beqjas që të denoncojë rastet konkrete duke nisur prej vetë atij që është duhanpirës.

TE TJERA

spot_img