Klaudia Pepa sapo thumboi ish-in me një mesazh dhe kujt t’i djegë le ta mbajë!

256

Klaudia Pepa ka dhënë sot një këshillë me vlerë për të gjitha femrat që janë ndarë dhe kanë kontakte me ish-partnerët. Duket sikur balerina shqiptare e ka përjetuar personalisht një gjë të tillë pasi edhe statusi që ka lënë, na bën të dyshojmë.

 

Klaudia u thotë ndjekëseve femra në profilin e saj, të bëjnë kujdes me meshkujt që nuk i duan më dhe që rikthehen për të parë nëse janë të lumtura ose jo pa ta. “Bëni kujdes me meshkujt që nuk ju duam më, por që herë pas here kthehen për t’u siguruar që ju nuk jeni të lumtura pa ta”, shkruan Klaudia, ndërsa vendos edhe shprehjen “approved” sikur ta kishte kaluar personalisht një gjë të tillë.

 

Nuk e dimë nëse një rast të tillë e ka përjetuar vetë balerina, e megjithatë statusi duket shumë personal! Që nga divorci i bujshëm me koreografin Albi Nako, Klaudia Pepa është treguar shumë e rezervuar për jetën e saj private.

 

Me kë ta ketë vallë?