Miliarderi arab i ofron 50 mijë euro për një natë, prezantuesja e njohur habit me përgjigjen e saj

441

Ajo është një ndër prezantueset më të njohura dhe më tërheqëse përsa i përket pamjes.

Bëhet fjalë për Lauren Goodger prezantuesen nga Britania e Madhe e cila së fundmi ka marrë një ofertë të majmë. Fama e saj u rrit pas një video kontroverse me ish- të dashurin Jean McLean dhe ndoshta kjo video ka bërë që Lauren të marrë atë ofertë nga miliarderi arab.

Por si ishte përgjigja e saj?

Lauren ka thënë se nuk e ka pranuar ofertën e milionerit arab, por se nuk i dihet për të ardhmen.

Domethënë se paska ndarë mendjen tamam.