Magjia ekziston ende, zbuloni fuqinë tuaj në këtë test

276

Çfarë shihni fillimisht në këtë imazh? Cilin objekt kap të parin mendja juaj? Përgjigja do të zbulojë magjinë tuaj të veçantë. Magjia është diçka në të cilën, për mirë ose për keq, ne në thelb besojmë.

 

1.Ka nga ata që i përgjigjen pluhurit: kjo është një objekt interesant, i cili mat kohën dhe është i pasur me një simbolizëm të caktuar. Tregon mençurinë dhe ndryshimin e gjërave. Dhe kjo është magjia jonë nëse japim këtë përgjigje: do të dimë se si ta kuptojmë domethënien e gjërave të kaluara me mençuri të madhe.

 

2.Qese me fletushkat. Ky është një tregues i kuriozitetit, i dëshirës për të mësuar, i një fryme aventuriere. Dhe fuqia jonë do të jetë që të jemi në gjendje të sjellim gjëra të fshehura në dritë.

 

3.Libri i veshur. Këtu ka njohuri në lojë, dhe me studimin apo edhe leximin për të mësuar, ne do të dimë gjithçka që ka ndodhur në të kaluarën, por gjithashtu gjithçka që mund të ndodhë me njerëzimin në të ardhmen.

 

4.Bimët tregojnë shërimin. Dhe fjalët tuaja, gjestet tuaja, veprimet tuaja, shpesh kanë qenë dhe janë ende në gjendje të shërojnë ata që kanë nevojë. Kjo është arsyeja pse miqtë ju besojnë.

 

5.Qirinjtë: për shekuj ata kanë qenë “llambat e lehta” të njerëzimit. Dhe prandaj me ta mund të shihnim. Ju keni fuqinë për të kuptuar se çfarë do të jetë, se si një person i caktuar do të sillet, dhe instinkti mund të arrijë t’ju udhëzojë dhe t’ju japë një aluzion për atë që do të jetë.

 

6.Xham zmadhues: ata që dinë të shqyrtojnë gjërat që të tjerët nuk mund ta shohin pas një, dy, tre, shumë duket dhe ata që arrijnë ta bëjnë atë menjëherë do të gjejnë veten në jetë. Ke kuptim praktik dhe nuk e humb zemrën. Ju gjithmonë e dini se çfarë të bëni dhe të zgjidhni problemet është specialiteti juaj.

 

7.Libri me gur: këtu është pesha e mençurisë. Dhe ju jeni të mençur. Ju e dini kur koha është e drejtë për të bërë një gjë të caktuar. Dhe ju e dini se kush mund t’ju bëjë vërtet të lumtur dhe kush nuk mund.