SHKODËR – VELIPOJË “RRUGËS” QE PO I DEL BARI…

266

NË KOHË KUR TASK-FORCA ME TRE MINISTRA TË QEVERISË DHE PËRFAQSUES TË BASHKISË SHKODËR PO ZHVILLONIN ANALIZËN PËR SITUATËN NË ZONAT TURISTE TË SHKODRËS , STAR PLUS BËRI NJË VËZHGIM NË RRUGËN E RË TË LËNË PËRGJYSËM SHKODËR –VELIPOJË.

NGA KONSTATIMI YNË NË TERREN REZULTOI SE TASHMË KJO RRUGË JO VETËM QË NUK PO BËHET POR SI PËR IRONI TË FATIT NGA BANORË TË ZONËS KJO RRUGË PO PËRDORET PËR TË MBAJTUR MULLARËT ME SANË