MBLIDHET TASK-FORCA PËR TURIZMIN NË VELIPOJË

229

Mblidhet Task-Forca per turizmin ne Velipoje nen drejtimin e tre ministrave atij te Turizmit Blendi Klosi, ministrja e Infrastruktures Belinda Balluku dhe Ministrit te Jashtem Gent Cakaj!

Diskutohet per masat dhe vendimet e deritanishme te Task- Forces dhe

per menaxhuesit e stacioneve te plazhit qe ushtrojne aktivitetin e tyre ne kundershtim me ligjin.