Kur ligjvënësit nuk zbatojnë ligjin

193

Dje u zhvillua mbledhja e dytë e Komisionit të Posaçëm Hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Pas mbledhjes, deputetët kanë drekuar në një nga restorantet e peshkut në Tiranë.

Fotografi i Kuvendit ka publikuar një foto, ndërsa mësohet se dreka është organizuar për ditëlindjen e një anëtari të këtij Komisioni.

Por diçka nuk shkon me këtë foto, pasi ligjvënësit Bashkim Fino dhe Halit Valteri mbajnë puro në dorë, ndërkohë që ligji nuk lejon duhanin në ambiente të mbyllura.

e.t./dita