Stuhia e breshëri i tme rrshëm bën namin, gruaja shtatzënë përfundon në sp ital e pla gosur

450

Stuhi breshëri në Pescara dhe në një pjesë të bregdetit Abruzzo.

Deri tani, tetëmbëdhjetë persona kanë përfunduar në sallën e emergjencës për shkak të plagëve të shkaktuara nga stuhia e breshërit, madhësia e të cilit ishte e konkurueshme me kokrën e portokalles.

Në spital ka përfunduar gjithashtu edhe një grua shtatzënë, me plagë në fytyrë dhe kokë.

Breshëri ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në makina dhe kulmet e shtëpive