HYRJELAJMEAKTUALITETShkon të blejë sufllaqe, ajo që zbulon na tmerron të gjithëve!

Shkon të blejë sufllaqe, ajo që zbulon na tmerron të gjithëve!

Kur bëhet fjalë për ushqimin duket sikur problematikat janë të pafundme dhe asnjëherë nuk i dihet se çfarë mund të presim, sidomos në një vend si Shqipëria, ku siguria e ushqimit është në nivel zero.

Këtë e demostron edhe rasti i sotëm i publikuar në faqen e JOQ.al, ku një djali i ri ka ngritur shqetësimin lidhur me kushtet higjieno-sanitare të produkteve që tregtohen në Shqipëri. Sipas asaj që shkruhet, ai ka shkuar në një fast-food në qytetin e Durrësit, por ajo që ka parë e ka tmerruar. Sikurse duket qartë edhe nga fotoja e publikuar, shihet mishi që transportohet në bagazhin e një makine, i hedhur pa asnjë ambalazh.

“Po na marrin në qafë! Sot u ktheva në Shqipëri dhe shkova të haja diçka në një piceri fast-food. Para se të futesha shoh që nga makina po nxirrnin mishin. Mirë që mishi i pa paketuar, por e kishin hedhur në bagazh. Bagazhi ishte në mënyrë ekstreme i mbuluar nga zhuli madh. Ju lutem ndalojeni këtë gjë. Pastaj na bën habi pse vdiq nga kanceri filani, pse na u shfaq kjo sëmundje, pse kemi këtë problem. Ky fast food ndodhet tek valuta në Durrës. S’dua ti prish punë askujt, por thjesht po tregoj të vërtetën”, ka shkruar djali.

TE TJERA

spot_img