Nuk flini rehat nga i nxehti, kjo është zgjidhja e ekspertëve

524

Ekspertët thonë se një prej zgjidhjeve më të mira për netët e nxehta është të flini zhveshur. Sipas tyre, kjo sjell shumë përfitime shëndetësore.

 

Ndihmon në problemet e lëkurës
Nëse keni probleme me ekzemë ose probleme të tjera të lëkurës, fjetja i zhveshur mund t’ju përmirësojë gjendjen.

 

Do të flini më shpejt
Fjetja zhveshur ju ndihmon për gjumë të shpejtë dhe të bëni gjumë më kualitativ.

 

Zvogëlon ndjenjat e stresit dhe ankthit
Jeni zhveshur, keni rënë në gjumë dhe kualiteti i gjumit është përmirësuar. Këta faktorë të kombinuar ju përmirësojnë gjendjen e shëndetit mendor, siç është ankthi, stresi dhe depresioni.