MBYLLET NUMËRIMI I VOTAVE NË VAUN E DEJËS, MARK BABANI MERR DREJTIMIN E BASHKISË

2022

Mbyllet numërimi i votave në Vaun e Dejës. Shapllet fitues Mark Babani, i cili nuk kishte rvial në këtë garë.

 

Babani mori 6223 vota dhe do të drejtojë Bashkinë e Vaut të Dejës për 4 vitet e ardhshme.